Hasičské soutěže 3. a 4.9.

Z důvodu výstavby v hasičském areálu se letošní soutěže uskutečnily v areálu hřiště SK Meteoru. V pátek jsme uctili památku našeho kamaráda Karla Peterka uspořádáním memoriálu a tato soutěž byla rovněž zařazena jako 8. kolo NHHL (Noční Hlučínské Hasičské Ligy). Počasí se po propršeném týdnu umoudřilo a k nám dorazilo 8 družstev žen a 17 mužských družstev. V ženské kategorii se požární útok nejlépe povedl Bělé s výsledným časem 19,00 vteřiny, kategorii mužů pak ovládly Vrbice s časem 15,33 vteřiny.

Na sobotní poledne pak byl naplánován memoriál ing. Rudolfa Barance, soutěž o putovní pohár starosty SDH a zároveň byla tato soutěž zařazena v rámci Opavské ligy Autobond Group. Startovní listinu tvořily 4 ženské, 10 dorosteneckých a 8 mužských družstev. V ženské kategorii se nejlépe dařilo Kozmicím s časem 20,08 vteřin, v dorostenecké Dobroslavicím s časem 19,85 vteřin a mužskou, druhým rokem za sebou, tým Svobody „B“ s časem 16,62 vteřiny.

Finanční ohodnocení a poháry si pak převzaly vždy nejlepší 3 týmy ve svých kategoriích a družstvo mužů ze Svobody i putovní pohár.

Po oba dny jsme měli pro všechny zúčastněné přichystané občerstvení.

Velké poděkování patří všem, kteří se postarali o celkově zdárný průběh soutěží, představitelům sportovního klubu a pracovníkům Obecního úřadu, kteří nám v maximální možné míře vyšli vstříc.

foto

Picture 1 of 1